Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

COUS

Vrijwilligerswerk

Trainer bij Trainingen op Maat

ToM is het trainingsbureau van de Landelijke Studentenvakbond, waar studenten vanuit heel Nederland trainingen krijgen en geven. Sluit je aan bij het netwerk!

Young & Fair

Young & Fair organiseert toffe evenementen om zo jongeren te inspireren een duurzamer leven te leiden. Op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met interesse voor duurzaamheid!

Handje Helpen

Bij Handje Helpen proberen ze ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen, door maatjes aan mensen te koppelen die wat extra ondersteuning nodig hebben. Op de website staat welke mensen nog wel een maatje kunnen gebruiken!

Project Hospiteerbuddy’s

Wil jij meer ervaring op doen op het gebied van jongeren, integratie en interculturele thema’s? Dan is dit wat voor jou!

De Focus

Bij nonprofit onderzoeksplatform De Focus komen jonge experts samen om kennis toegankelijk te maken en met nieuwe inzichten bestaande denkkaders te verbreden. Zie hier de vrijwilligersvacatures!

Stichting Present

Stichting Present is de verbindende factor die ervoor zorgt dat groepen mensen bereid om vrijwilligerswerk te doen, ook deze kans krijgen. Zo ook studieverenigingen! Ze hebben hier meerdere posities beschikbaar die interessant zijn voor sociologen.