Management Team

Hallo! Ik ben Jos Slabbekoorn, 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de Bachelor Sociologie. Dit jaar zal ik plaatsnemen in het Management Team (MT) Sociologie. Als MT-student lid zal ik bij verschillende vergaderingen aansluiten en hier de studenten van de bachelor Sociologie vertegenwoordigen. Om dit zo goed mogelijk te doen zal ik het aankomende jaar samen werken met de OpleidingsAdviesCommissie (OAC), de Commissaris Onderwijs van Usocia en andere Inspraakorganen.

Net als voorgaande jaren zal ik het studentenmentoraat coördineren. Ik zal dit jaar hierin een actieve rol gaan nemen om ervoor te zorgen dat de eerstejaars optimaal worden geholpen met hun stap naar het hogere onderwijs, maar vooral om ervoor te zorgen dat studenten zich verbonden gaan voelen met de opleiding en de universiteit.

Tevens zal ik dit jaar in samenwerking met de commissaris onderwijs de Algemene StudiePlanner updaten, zodat deze zijn relevantie behoudt. Daarnaast wil ik de Arbeidsmarkt Oriëntatie (AMO) in de opleiding anders gaan vormgeven. Met als doel om ons, de studenten, nog beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Hierbij zal ik samen gaan werken met de nieuwe carrièrecommissie van Usocia.

Naast mijn functie als MT-student-lid zal ik tevens voorzitter zijn van de vorig jaar opgerichte opleidingspromotiecommissie. Waarbij ik samen met 7 andere studentambassadeurs me zal inzetten om meer bekendheid te creëren voor onze opleiding

Met heel veel zin begin ik aan dit jaar en streef ik er na om onze opleiding nog net iets beter te maken. Heb jij hier ideeën over of loop je tegen iets aan waar jij van vindt dat het moet veranderen? Laat het mij dan gerust weten, via [email protected]