Management Team

Hoi, ik ben Marije Jochemsen. Ik ben 21 jaar oud en zit nu in het vierde en laatste jaar van mijn bachelor. Ik heb in mijn tweede jaar een bestuursjaar bij sociologievereniging Usocia gedaan, en heb zo het spreekwoordelijke topje van de Inspraak leren kennen. Daarom kijk ik ontzettend uit naar het zo goed mogelijk vervullen van mijn taken in het Managementteam van sociologie.
In het MT zal ik de stem van de student laten horen. Om dit zo goed mogelijk te doen, zal ik gaan samenwerken met de opleidingsadviescommissie (de OC). In de vergaderingen met het MT worden beslissingen genomen over de opleiding en beleid, en mijn rol is om hierbij de belangen van de studenten te behartigen.
Komend jaar zal ik me vooral gaan focussen op de studentmotivatie, voornamelijk onder eerstejaars. Onder andere daarom zal ik gaan kijken naar arbeidsmarktoriëntatie en academische vaardigheden. Ook zal ik met de Commissaris Onderwijs van Usocia de Aanvullende StudiePlanner updaten. Bovendien zal ik ook plaatsnemen in de opleidingspromotiecommissie (ProCo), die als doel heeft om naamsbekendheid voor de opleiding sociologie te creëren.
Ik heb ontzettend veel zin om me volgend jaar in te zetten voor jullie. Heb je nog vragen, tips of opmerkingen? Dan kun je me altijd aanspreken of een mailtje sturen naar a.m.jochemsen@students.uu.nl. Voel je ook vooral vrij om gewoon even te babbelen.