Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Samenwerken?

Wie zijn wij?
Sociologievereniging Usocia is de studievereniging speciaal voor sociologiestudenten aan de Universiteit Utrecht. Usocia is toegankelijk voor zowel bachelor-, pre-master- als masterstudenten. Daarnaast kunnen leden na hun afstuderen als alumnus worden ingeschreven. Usocia helpt om het contact tussen de Sociologiestudenten onderling, maar ook het contact tussen de studenten en docenten van Sociologie, te bevorderen. Dit wordt gerealiseerd door het organiseren van ontspannende, studie-inhoudelijke en carrièregerichte activiteiten voor studenten van alle jaarlagen. Het doel van onze vereniging is het verenigingen van leden en het stimuleren van het sociologisch werkveld onder onze leden.

Usocia is opgericht op 1 september 1994 te Utrecht. De sociologievereniging is de afgelopen jaren enorm gegroeid, zowel in ledenaantal als professionaliteit. De vereniging wordt geleid door haar bestuur, bestaande uit de Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Onderwijs en Commissaris Extern en Beeldvorming. De vereniging heeft tien commissies die ieder verschillende activiteiten organiseren voor haar leden, zoals lezingen, excursies, studiereizen en feesten.

Hoe kunt u ons helpen?
De inkomsten van de vereniging bestaan uit contributie van leden, subsidies van de universiteit en sponsorgelden. Wij zijn als studievereniging altijd opzoek naar bedrijven die willen bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen door middel van sponsoring. Usocia stelt zich ten allen tijde flexibel op naar haar sponsoren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Usocia? Dan horen wij dat graag van u!

U kunt contact met ons opnemen via penningmeester@usocia.nl of via externbeeldvorming@usocia.nl.

Wij hopen een prettige samenwerking tegemoet te gaan!