Opleidings Advies Commissie

Hoi,

 

Wij zijn Renske Verstege, Lois Markusse en Roos Duvekot en wij zullen dit jaar de OpleidingsAdviesCommissie (OAC) van sociologie vormen als deel van de Inspraak. Renske is tweedejaars sociologie studente, Lois en Roos zitten beiden in hun derde jaar. In dit stukje zullen wij kort uitleggen waar wij ons dit jaar mee bezig gaan houden en hoe jullie ons kunnen bereiken.

Als OAC willen wij de kwaliteit van onderwijs behouden en verbeteren, daarbij zullen wij het intermediair zijn tussen de sociologiestudenten en de docenten. Aan het eind van elke sociologiecursus zullen wij langskomen voor een panelgesprek, hier kunnen studenten feedback geven op de cursus; wat kan beter, wat ging er goed en wat ging er minder goed? Door nauw samen te werken met de Commissaris Onderwijs van Usocia -Martijn Pepers- en de studentmentoren van de eerstejaars studenten, hopen wij nog meer op te kunnen vangen wat er speelt bij de studenten.

Daarnaast werken wij samen met de docenten, met hen analyseren wij de panelgesprekken, laten wij de stem van de studenten horen en adviseren wij hen.

Dit jaar hebben wij drie speerpunten waar wij ons extra voor in gaan zetten, als volgt zijn dat; de invulling van het tutoraat & mentoraat, internationalisering en de promotie van de Inspraak.

Kortom, we werken met heel veel mensen samen en hebben hele mooie speerpunten, maar zonder jullie -de studenten- kunnen wij niks beginnen!

De grote vraag is dan; hoe kunnen jullie ons bereiken? Jullie kunnen ons bereiken via het emailadres [email protected] of via onze Facebookpagina Inspraak Sociologie óf ons gewoon aanspreken (op Facebook stellen wij ons voor, dus dan weet je in ieder geval hoe wij eruitzien).

Groetjes,

Renske, Lois en Roos