Opleidings Advies Commissie

Beste Lezer,

Aankomend jaar zullen wij; Jette, Maud & Lisa de OC kamer van sociologie vertegenwoordigen. Of je net met je studie begint of al verder bent, het onderwijs zal net even anders zijn dan andere jaren door de corona maatregelen.
Normaliter lopen wij als OC vrolijk door de gangen, klaar om jullie klachten, vragen, suggesties en andere feedback over vakken in ontvangst te nemen.
Als OC houden wij ons namelijk vooral bezig met verzamelen van de meningen van studenten met als einddoel om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. De OC kamers geven dus advies gebaseerd op de studenten hun mening. Binnen de inspraak staat de OC het dichtste bij de studenten en daarom is het belangrijk dat de studenten ons kennen en durven aan te spreken.
Dus wie zijn wij? Jette is onze voorzitter, zij houdt zich bezig met het overzicht behouden en creëert de agenda’s voor onze wekelijkse vergaderingen. Tijdens deze vergadering notuleert onze secretaris Maud alles wat er wordt gezegd. Lisa houdt de andere leden up to date met relevante faculteits informatie, aangezien zij als OC-UGS afgevaardigde de bachelor sociologie vertegenwoordigd bij de faculteitsbrede vergaderingen.
Doordat het onderwijs niet (vaak) op locatie zal worden gegeven, zul je onze gezichten vooral zien op onze Instagram en facebook. Tijdens onze missie om het onderwijs te verbeteren, kunnen wij je hulp goed gebruiken! Voor feedback, kritiek, opmerkingen, aanmerkingen en suggesties kan je ons altijd bereiken via onze socials @inspraak_soc en facebook.com/inspraaksociologie. Geen social media? Ook geen probleem. Als toch je ei kwijt wilt over tentamens of onderwijs in het algemeen kan je ook gewoon mailen naar oc.soc@uu.nl. We hopen dat we fysiek (dan wel digitaal) veel van jullie gaan horen!

Groetjes,

Jette, Maud & Lisa.