Opleidings Advies Commissie

Welkom op de voorstelpagina van de OpleidingsCommissie Kamer van de bachelor sociologie!

Wij zijn Lieke, Famke en Elise en wij zullen aankomend jaar de functie van OC-kamerlid bekleden. Wij gaan ervoor zorgen dat de overgang van online onderwijs naar hopelijk weer onderwijs op locatie zo soepel mogelijk zal verlopen. Ook zullen wij ons extra richten op thema’s zoals inclusiviteit en diversiteit, om zo een goede kwaliteit van onderwijs voor iedereen te waarborgen. Hopelijk zul je ons aankomend jaar weer vrolijk door de gangen zien lopen waar je ons altijd mag stoppen voor een babbeltje of een vraag. Maar ook online zijn wij meer dan bereid om jullie feedback van verschillende sociologie vakken in ontvangst te nemen.
Binnen de OC hebben wij allemaal een specifieke rol. Lieke, een tweedejaars student, zal dienen als onze voorzitter; zij zal de gesprekken binnen de OC leiden en het overzicht houden. Famke is een derdejaars student en onze OC-UGS afgevaardigde. Zij zal sociologie vertegenwoordigen bij faculteitsbrede vergaderingen. Elise, tevens een derdejaars student, is onze secretaris. Tijdens de vergaderingen notuleert zij alles wat gezegd wordt. Natuurlijk kan je bij ons alle drie terecht voor eventuele vragen of suggesties die wij mee kunnen nemen in de vergaderingen.
Het onderwijs verbeteren kunnen wij natuurlijk niet alleen! Hiervoor horen we graag van jullie (de studenten) kritiek en aanmerkingen, maar ook de positieve kanten van een vak; we horen graag jullie feedback. Je kunt ons bereiken via onze sociale media @inspraak_soc en facebook.com/inspraaksociologie. Geen sociale media? Ook geen probleem. Als je toch je ei kwijt wil kan je altijd mailen naar oc.soc@uu.nl.
Fysiek of digitaal, we hopen veel van jullie te horen!

Groetjes,

Lieke, Famke en Elise