Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Opleidings Advies Commissie

Welkom op de voorstelpagina van de OpleidingsCommissie Kamer van de bachelor sociologie!

Hi!

Ik ben Arina, derdejaars student en dit jaar ben ik de secretaris binnen de OC van sociologie. Ik zal me vooral bezig houden met het bijhouden van de mailtjes en berichten die binnen komen. Verder zal ik tijdens onze vergaderingen ook notuleren, zodat alle belangrijke informatie uit de vergaderingen makkelijk en overzichtelijk terug te vinden is. Samen met mijn mede OC-leden Loes en Theresia zullen wij dit jaar de mening van de student vertegenwoordigen in het onderwijs. Dit doen we onder andere door bij werkgroepen langs te gaan voor een panelgesprek waarbij jullie mening centraal staat! Mochten er vragen of opmerkingen zijn over het onderwijs dan kunnen jullie ons ook direct bereiken via oc.soc@uu.nl of via Instagram @inspraak_soc.

Hoi!

Mijn naam is Loes, en komend jaar vervul ik de rol van voorzitter van de OC-kamer. Qua studie zit ik in mijn derde jaar, maar omdat mijn minorvakken (M&S) en een vak voor R op exact hetzelfde moment vallen, plak ik er een vierde jaar bij. Ik heb hierdoor nog wat ruimte in mijn rooster, dus als je nog leuke aanraders hebt die niet in blok 2 tijdvak C vallen, let me know!

Als voorzitter houd ik overzicht over onze agendapunten en (afgeronde) taken. Vanwege mijn voorliefde voor Excel houd ik onze planning bij. Daarnaast zorg ik ervoor dat de drive niet al te veel lijkt op een ontploft archief 🙂

Samen met Arina en Theresia zal ik langs werkgroepen gaan om panelgesprekken te voeren; tijdens deze gesprekken zullen we al jullie op- en aanmerkingen (positief en negatief!) over het onderwijs met liefde ontvangen. Mochten jullie ons mislopen, mail ons dan vooral via oc.soc@uu.nl, en dan zorgen we ervoor dat het besproken wordt!

Hallo! Mijn naam is Theresia. Loes, Arina en ik zijn onderdeel van de OpleidingsCommissie (het OC), en zijn hierbij het aanspreekpunt voor sociologie studenten met betrekking tot kwesties binnen de opleiding! Op basis van de gegeven informatie van de studenten zullen we luisteren en actie ondernemen. Neem dus vooral contact met ons op als je iets kwijt wilt over het onderwijs via de mail (oc.soc@uu.nl) of via Instagram (@inspraak_soc).

De andere kerntaak van de OpleidingsCommissie is het uitvoeren van evaluaties. Je zult ons dan ook tegenkomen op de campus voor feedback van de vakken! Mijn eigen specifieke functie binnen het OC is OC-UGS. Met deze functie bespreek je actuele kwesties binnen de faculteit Sociale Wetenschappen. Daarnaast heb ik instemmingsrecht over de Onderwijs- en Examenregeling (OER). Het lijkt me geweldig om jullie ervaringen te horen binnen de opleiding! Ik loop niet alleen voor evaluaties de hallen door, maar ook om zelf het derde jaar van Sociologie af te maken. En als je me voor de vakken van de minor cognitie heen en weer ziet rennen kan je me ook altijd even aanspreken! Alvast een fijn jaar en tot snel!