Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Huidig bestuur

Het 28ste Bestuur der Sociologievereniging Utrecht Usocia

Voorzitter – Emma Heere

Ik ben Emma Heere, 20 jaar en ik kom uit het altijd mooie Kudelstaart. Ondertussen zit ik alweer in mijn derde jaar Sociologie, en heb mijn mooie dorpje al een tijdje ingeruild voor het altijd gezellige Utrecht. Dit jaar ben ik voorzitter van deze mooie vereniging en ik hoop hierin iedereen thuis te laten voelen bij Usocia. In mijn vrije tijd ben ik altijd wel te porren voor een goede film, een bordspel, of een borreltje. ’s Nachts ben ik altijd wakker te maken voor een heerlijk vol bord boerenkool, of stiekem toch voor een patatje joppie. Ik heb samen met mijn bestuursgenoten ontzettend veel zin in aankomend jaar!

Secretaris – Marie de Kwaasteniet

Hoihoi! Ik ben Marie de Kwaasteniet en dit jaar ben ik de Secretaris van Usocia. Ik ben 20 jaar en ik kom uit het oh zo mooie Utrecht. Ik ben nu derdejaars en ik heb het bij sociologie heel erg naar mijn zin. Ik ben elke week in de turnhal te vinden, waar ik turntraining geef aan kinderen. Daarnaast turn ik zelf ook sinds ik klein ben en ik vind dit nog steeds heel leuk om te doen. Verder houd ik veel van lezen, hardlopen en leuke dingen doen met vrienden. ‘s Avonds eet ik het liefst Mexicaans, taco’s zijn mijn favo eten. Ik ben altijd in om gezellig te kletsen, dus spreek me vooral aan als je me rond ziet lopen! Je kunt mij ook altijd een mailtje sturen via: secretaris@usocia.nl

Penningmeester – Mees van Koert

Ik ben Mees van Koert, 21 jaar oud en geboren in het idyllische Ophemert. Om me te onttrekken aan het langzame plattelandsleven, heb ik besloten om sociologie te gaan studeren in het bruisende Utrecht. Als Penningmeester houd ik me dit jaar voornamelijk bezig met de financiële zaken van de vereniging. Daarnaast trap ik graag een (voet)balletje op het veld of in de zaal en ben ik trots seizoenkaarthouder bij PSV. Het allerliefst eet ik ‘s avonds ossenhaaspuntjes in stroganoffsaus. Ook ik heb zin in een jaar vol uitdagingen en mooie momenten. Samen met mijn medebestuursleden zal ik mijn uiterste best doen om de vereniging goed te laten draaien!


Commissaris Onderwijs – Lena van Leeuwen

Hi! Ik ben Lena van Leeuwen, 18 jaar en kom uit de allermooiste rotstad van Nederland: Rotterdam. Ik zit inmiddels al in mijn derde jaar van sociologie en heb hier helemaal mijn plekje gevonden! Als Commissaris Onderwijs stop ik de studie in studievereniging, wat betekent dat ik mij onder andere bezighoud met het organiseren van studie inhoudelijke en carrièregerichte activiteiten en dat ik het contact onderhoud met de Afdeling Sociologie. Ik zit al meer dan tien jaar op scouting en ben ook lid bij AEGEE-Utrecht. Verder lees ik heel veel (ik heb dit jaar al meer dan 50 boeken gelezen) en zit ik graag veel te lang op de Usocia kamer. Na een lange dag vol vergaderingen maak je mij het aller gelukkigst met een bord stomend hete, zelfgemaakt lasagne! Ik heb ongelofelijk veel zin in het aankomende jaar en hoop Usocia voor zo veel mogelijk mensen net zo’n thuis te maken als het voor mij is!

Commissaris Extern en Beeldvorming: Jasper Albon

Ik ben Jasper Albon, 19 jaar oud en geboren in het prachtige Utrecht! Vanwege mijn liefde voor deze stad heb ik dan ook gekozen om hier te blijven voor m’n studie. Als Commissaris Extern en Beeldvorming zal ik dit voorstelrondje aftrappen. Ik houd me bezig met de promotie, foto’s, en alle externe contacten! Ik ben nu derdejaars student, en hoewel ik mijn studie nu op een lager pitje heb gezet geniet ik nog steeds van de opleiding. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met boulderen, slacklinen en ik ben zeker niet vies van een borrel of avond uit. Na een dag hard aan de promotie werken geniet ik het liefst van een overbodig grote hoeveelheid aan veel te dure sushi! Ik kijk heel erg uit naar een gezellig jaar met iedereen en hoop dat wij als bestuur ervoor kunnen zorgen dat iedereen het bij Usocia naar hun zin zal hebben!