Huidig bestuur

IMG_5776 (1)

Voorzitter – Jesse Wijlhuizen
Ik ben Jesse Wijlhuizen, geboren in het Brabantse Nuenen en getogen in het Veluwse Apeldoorn. In Apeldoorn was ik altijd al veel bezig met verschillende commissies en organisaties. Eenmaal verhuisd naar Utrecht besloot ik dat werk ook hier op te pakken en kwam ik bij de Sociologievereniging Usocia terecht. Ik begon met bowlen en eindigde het jaar met het organiseren van het jaarlijkse Symposium met de Lezingen Excursies en Symposia Commissie (LESCo). Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie Voorzitter in een fantastisch 22ste bestuur van deze prachtige vereniging.

Naast het voorzitten van vergaderingen, het behouden van het overzicht en het deelnemen in het Intra Facultair Overleg zal ik dit jaar plaatsnemen in de LESCo, de Carrièrecommissie en de Eerstejaarsweekendcommissie.
Ik ben bereikbaar op [email protected] en doordeweeks ben ik vaak te vinden op de kamer. Kom gerust eens langs!

 

Secretaris – Sanne van Oort
Dit jaar bekleed ik de functie van Secretaris binnen ons bestuur. Ik ben geboren en getogen in het kleine dorpje Ochten. Vorig jaar ben ik naar het mooie Utrecht verhuisd om hier sociologie te gaan studeren. Ondertussen zit ik in het tweede jaar van deze studie. Als Secretaris notuleer ik alles, probeer ik alle mails bij te houden en houd ik de jaarplanning in de gaten. Dit jaar maak ik deel uit van de Studiereiscommissie die wederom een onvergetelijke reis hoopt neer te zetten. Daarnaast zal ik samen met de Penningmeester de Familiedag organiseren en neem ik samen met de Commissaris Extern en Beeldvorming plaats in het Landelijk Overleg Sociologie. Wanneer ik niet met mijn bestuurstaken of studie bezig ben, kan je me vinden in de keuken, in vele kledingwinkels of gewoon op een gezellig terrasje met vrienden. Ik hoop jullie dit jaar allemaal te zien op de vele activiteiten en borrels.

Voor vragen kunnen jullie mij bereiken op [email protected].

 

Penningmeester – Cecille van den Akker
Ik ben Cecille van den Akker, geboren in het mooiste dorp van het Oosten, Hengelo! Vorig jaar heb ik mijn veilige haven ingeruild voor het niet al te saaie Overvecht. Naast het feit dat ik me helemaal thuis voel in Utrecht, heeft Usocia daar toch een grote rol in gespeeld! Door vorig jaar heel actief mee te hebben gedaan met (bijna) alle activiteiten, is het bestuur de ideale manier voor mij om dit te versterken. Dit jaar zal ik de functie van Penningmeester op mij nemen. Een hele verantwoordelijkheid maar toch wel erg leuk! Naast het feit dat ik met geld zal werken, zal ik dit jaar als bestuursverantwoordelijke in de Activiteitencommissie, Weekendcommissie en de Studietripcommissie zitten. Ook zal ik met de Secretaris dit jaar de Familiedag organiseren. Het wordt dus een heel druk maar super leuk jaar! Ik hoop jullie dit jaar op de activiteiten te zien en een borrel te drinken op de ledenborrels!

Voor financiële vragen of gewoon een leuk mail gesprek, mail dan naar [email protected].

 

Commissaris Onderwijs – Martijn Pepers
Hallo iedereen, mijn naam is Martijn Pepers en aankomend jaar zal ik de positie Commissaris Onderwijs in het bestuur bekleden. Ik ben inmiddels 21 jaar (en hiermee de oudste van het stel) en ben geboren in het prachtige Utrecht. Mijn ouders besloten om een ietwat meer kindvriendelijke omgeving op te zoeken en zo ben ik opgegroeid in het mooie Houten. Door twee ouders te hebben die in Utrecht hebben gestudeerd. Kon het haast niet anders dat de schoonheden van Utrecht met de paplepel werden ingegoten. Hierdoor ben ook ik weer in de prachtige stad in het midden van het land beland. In mijn eerste jaar ben ik volledig verliefd geworden op de sociologievereniging Usocia. Om voor haar meer terug te doen heb ik er voor gekozen mij als kandidaat op te stellen voor het bestuur. Als Commissaris Onderwijs ben ik betrokken bij heel veel verschillende dingen: het organiseren van open dagen, het CPI (Contact Persoon Inspraak) en het (mede-)organiseren van de arbeidsmarktoriëntatie zijn hier een paar voorbeelden van. Hiernaast zal ik ook in een tweetal commissies plaatsnemen binnen onze vereniging: de Carrièrecommissie en de Batavierenracecommissie.Ik hoop veel van jullie te kunnen zien (en spreken) bij een van onze activiteiten, op de kamer om even te kunnen chillen met een kopje koffie of in de stadsgenoot voor een bakkie bier!

Voor eventuele vragen, tips, tops of misschien wel iets wat je dwars zit ben ik altijd bereikbaar op [email protected].

 

Commissaris Extern en Beeldvorming – Hanne Kolner
Mijn naam is Hanne Kolner en aankomend jaar zal ik de mooie taak van Commissaris Extern en Beeldvorming (CEB) vervullen binnen het bestuur van Usocia. Ik ben een geboren en getogen Rotterdammert en het was daarom ook niet makkelijk om die stad te verlaten. Maar ik moet bekennen dat ik de afgelopen twee jaar ook wel echt verliefd geworden ben op het mooie Utrecht. Binnen het bestuur ben ik de enige derdejaars student, maar ben zeker niet het meest volwassen! Vanaf mijn eerste jaar was ik al flink actief bij Usocia en heb in mijn afgelopen twee jaar ook al vier commissies gedaan en heb ik in totaal heel weinig activiteiten en feestje gemist. Als CEB heb ik de taak om de posters voor activiteiten te maken en regel ik veel omtrent externe partijen. Daarnaast zal ik aankomend jaar een plaats vervullen in zowel de Feestcommissie als de Redactie in de hoop een fantastisch Gala te organiseren en super interessante pamfletten af te leveren.

Mocht iemand me heel graag willen bereiken, dan kun je altijd even langs komen op de Usocia-kamer (waar ik het grootste deel van mijn tijd besteed) en anders kan je me mailen op [email protected]!