Huidig bestuur

Het 27ste Bestuur der Sociologievereniging Utrecht Usocia

Voorzitter – Maartje Stam

Mijn naam is Maartje Stam en ik ben de Voorzitter van Usocia. Ik ben 20 jaar en kom uit Den Dungen. Ik ben momenteel tweedejaars sociologiestudente. Voor ik aan mijn studie begon, zat ik op het Gymnasium in Sint-Michelsgestel. Mijn hobby’s zijn fotografie (en alles wat hierbij om de hoek komt kijken), lezen, sportief bezig zijn, koken, zeilen en zoveel meer. Ik heb jaren op hockey gezeten, maar wil in Utrecht graag bij een andere sportvereniging. Ik ben altijd wel in voor een lekker drankje met een goed gesprek, dus aarzel niet om een praatje met me te maken :). Stuur me gerust een berichtje via WhatsApp. Je kan ook altijd mailen naar voorzitter@usocia.nl.

Favoriete film: Hoe tem je een draak?

Secretaris – Teun Huurman

Ik ben Teun Huurman en ik mag mij vol trots Secretaris van Usocia noemen. Ik ben 19 jaar en zit nu in mijn tweede jaar van de studie. Ik kom uit het schattige Moerkapelle. Ik zit al sinds klein jochie op voetbal, maar aan het voetbaltalent daar schort het nog steeds wel een beetje aan. Gelukkig weet ik wel vaak in de derde helft te slagen. Ook zit ik ieder weekend Ajax naar de overwinning toe te juichen. Vervolgens geniet ik er waanzinnig van om met vrienden lol te trappen in de gezellige keet naast mijn huis. Verder heb ik heel veel zin om dit jaar als Secretaris mij in te zetten voor de vereniging. Ik hoop daarom dit jaar mooie avonturen mee te maken met de vereniging.

Favoriete film: Back to the future

Penningmeester – Jasper Bos

Ik ben Jasper, 19 jaar oud en ben nu tweedejaars sociologiestudent. Dit is de eerste studie die ik doe en het was gelijk een match. Ik kom uit het oh zo mooie Voorschoten wat naast Leiden ligt. Alhoewel ik daar heel wat leuke avonturen en drie oktoberfeesten heb beleefd, heeft Utrecht wel een beetje mijn hart veroverd. Verder zit ik nu al vijftien jaar op Judo. Ik heb nu een bruine band, maar heb nog steeds wel als doel om die zwarte band binnen te slepen. Ook heb ik een lange tijd getennist, maar dat doe ik nu niet meer. Ik ben altijd bij voor een babbeltje, dus app me gerust. Ik raak nog wel eens mijn telefoon kwijt, maar je kan me altijd bereiken via penningmeester@usocia.nl.


Favoriete film: Split en toch ook wel Wall-E

Commissaris Onderwijs – Gijs Linders

Ik ben Gijs, dit jaar de Commissaris Onderwijs van Usocia. Ik ben 20 jaar oud en tweedejaars sociologiestudent. Ik ben geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland: Utrecht. Naast een kort avontuur in Tilburg, waar ik Global Management of Social Issues studeerde, heb ik mijn hele leven in Utrecht gewoond. Daarnaast heb ik een tijd lang gevolleybald, maar ik ben hier in verband met m’n studie mee gestopt. Ik besteed veel tijd aan Netflix en zeil regelmatig. Ook hou ik van uitgaan en borrelen en kijk er naar uit dit jaar ook met mijn mede-Usocianen de straten van Utrecht onveilig te maken. Heb je vragen over onderwijs- en/of carrièregerichte onderwerpen, of wil je gewoon even gezellig babbelen, dan kan je altijd naar me toe komen. Ook ben ik bereikbaar over e-mail op onderwijs@usocia.nl.


Favoriete film: Alle James Bond films