Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Huidig bestuur

Voorzitter – Wouter Heeremans

Ik ben Wouter Heeremans, 20 jaar oud, geboren in Amersfoort en getogen in het Drentse Havelte tussen de weilanden, koeien en Hunebedden. Verder zit ik zit in mijn derde jaar van Sociologie. Als Voorzitter van de vereniging zorg ik dat alles in goede banen wordt geleid, ik hou contact met andere studieverenigingen, leid vergaderingen en ik ben eindverantwoordelijke. Vroeger was ik een ontzettend ambitieuze sporter, helaas schiet dat er de laatste tijd flink bij in. Zodra ik de tijd vind zal ik weer vaker in de sportschool te vinden zijn. Vooralsnog ben ik in elk beetje vrije tijd leuke dingen aan het doen met vrienden. Uit bed komen en opstaan is niet echt mijn ding, ik verslaap me dan ook vaak. Toch ben ik altijd wakker te maken voor pannenkoeken of ijs. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met ons bestuur een fantastisch leuk en leerzaam jaar voor iedereen neer gaan zetten!

Secretaris – Jonas Widdershoven

Ik ben Jonas Widdershoven, 20 jaar oud, geboren in Maastricht en getogen in het kleine, maar idyllische Mheer. Ik zit in mijn tweede jaar Sociologie. Dit jaar ben ik de Secretaris en dat betekent dat je onder alle mails mijn naam zult zien staan. Daarnaast zal ik me buigen over de interne communicatie binnen de vereniging. Als ik daar niet mee bezig ben, dan kun je me achter de computer of op het hockeyveld vinden (groot contrast, ik weet het). Eigenlijk vind ik ook al het eten wel weg te krijgen, maar met ‘gnocchi burro e salvia’ zit je bij mij altijd goed…dat is trouwens gewoon Italiaans voor ‘gnocchi met boter en salie’. Verder zal ik natuurlijk mijn uiterste best doen om samen met mijn bestuursgenoten de vereniging in goede banen te leiden! 

Penningmeester – Nick de Haardt

Ik ben Nick de Haardt, 19 jaar oud en geboren in het dorpje Wijchen, vlak naast het prachtige Nijmegen. Ik ben inmiddels tweedejaars en vind het heerlijk hier in Utrecht. Als Penningmeester houd ik me dit jaar voornamelijk bezig met de financiële zaken van de vereniging. Daarnaast ben ik groots supporter van het o zo mooie NEC. Eten waar je mij altijd blij mee kan maken, is het eten van mijn vader. Van zijn overheerlijke broccolischotel tot aan zijn geweldige burritos, het is altijd te lekker. Samen met mijn medebestuursleden zal ik mijn uiterste best doen om de vereniging goed te laten draaien!


Commissaris Onderwijs – Madelief de Groot

Hoi! Ik ben Madelief de Groot en dit jaar de Commissaris Onderwijs van Usocia. Ik ben 22 jaar oud en zit inmiddels al in mijn vierde en laatste jaar van het mooie Sociologie. In mijn functie houd ik me bezig met alles wat te maken heeft met de Afdeling Sociologie en Carrièregerichte activiteiten. Dat is maar goed ook, want hopelijk weet ik na dit jaar dan ook wat ik hierna wil gaan doen. Verder besteed ik mijn vrije tijd aan het geven van atletiektraining, friet bakken en vergeefse pogingen om mijn kamer op te ruimen. Ook ben ik vaak te vinden op de Usocia Kamer. Ik heb veel zin in het komende jaar en tot op alle activiteiten!

Commissaris Extern en Beeldvorming: Jonas Zwart

Ik ben Jonas Zwart, 19 jaar en geboren en getogen in Utrecht. Ik ben tweedejaars Usociaan en sociologie student. Als Commissaris Extern en Beeldvorming ben ik verantwoordelijk voor het maken van foto’s en posters. Daarnaast houd ik me ook bezig met het onderhouden en scheppen van nieuwe contacten en partners. In mijn vrije tijd voetbal ik en ben ik tot nu toe nog niet al te verwend als FC Utrecht seizoenkaarthouder. Ik ben ook meestal wel in om uit te gaan of een drankje te doen. Ik ga samen met de rest van het Bestuur mijn best doen om Usocia een fijne en gezellige plek te maken voor heel sociologisch Utrecht!