Huidig bestuur

Het 26ste Bestuur der Sociologievereniging Utrecht Usocia

Voorzitter – Lotte Kurvers

Mijn naam is Lotte Kurvers en ik ben de Voorzitter van Usocia van het collegejaar 2020-2021. Ik ben 20 jaar, kom uit Eindhoven en zit in het tweede jaar van Sociologie. Ik heb veel liefde voor Italië, eten, wijn (& bier) drinken, koken, Neo-soulmuziek, carnaval, discussies voeren en spelletjes spelen. Tussen de middelbare school en deze studie heb ik een tussenjaar gehad. Hierin heb ik eerst een half jaar full-time gewerkt in een restaurant. Daarna ben ik in mijn eentje naar Vietnam, Maleisië en Singapore geweest. Na deze reis ben ik naar Italië gegaan om daar voor drie maanden als au pair te werken. Nu ben ik klaar voor mijn volgende avontuur, dit bestuursjaar. Bij mij kan je praten over van alles en nog wat, dus doe dat ook vooral! Stuur me gerust een appje, als je wil mag je ook mailen naar voorzitter@usocia.nl.


Guilty pleasure: Nickelodeon tiener-series kijken.

Secretaris – Amy Smink

Ik ben Amy Smink en ik ben dit jaar de Secretaris van Usocia. Ik ben 19 jaar en zit nu in mijn derde jaar. Ik kom uit Barneveld, bij de meesten bekend als ‘kippendorp’ of biblebelt ;). In het laatste jaar van het gymnasium ben ik 2,5 week naar Zuid-Afrika geweest om daar vrijwilligerswerk te doen. Twaalf jaar lang heb ik met heel veel plezier op dansen gezeten (urban streetdance en jazz), maar heb helaas onlangs besloten om hiermee te stoppen vanwege tijdsredenen. Verder heb ik een hele brede muzieksmaak en je zult me dan ook vaak horen meezingen met liedjes.
Je kan altijd naar me toekomen om een praatje te maken over iets administratiefs of je favoriete muziek of iets heel anders, want ik vind het ontzettend leuk om met jullie te kletsen! Natuurlijk kan je ook altijd mailen naar secretaris@usocia.nl.


Guilty pleasure: urenlang door TikTok scrollen.

Penningmeester – Tessa van Koppen

Ik ben Tessa van Koppen, sinds twee dagen 20 jaar en ik ga naar m’n derde jaar. Dit jaar ben ik de Penningmeester. Ik kom oorspronkelijk uit Nootdorp, een gat naast Den Haag, maar woon nu al 1,5 jaar in ’t mooie Uut. Sinds groep 8 heb ik gevoetbald, maar toen ik begon met studeren was dit helaas niet meer het geval. Ik heb in m’n tweede jaar een jaartje geroeid bij Orca en voetbal nu weer bij de studentenvoetbalvereniging Odysseus ’91, wat ik echt heeeel erg leuk vind. Voor een babbeltje over de avonturen van ’t weekend, unizaken of gewoon een balletje overtrappen kan je me altijd even appen en ik ben ook altijd bereikbaar via penningmeester@usocia.nl!


Guilty pleasure: witte kinderbueno’s eten als ontbijt.

Commissaris Onderwijs – Quinte Boven

Mijn naam is Quinte en ik ben dit jaar de Commissaris Onderwijs van Usocia. Ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar van sociologie. Ik ben geboren en getogen in ons mooie stadsie Utrecht en heb hier dan ook bijna mijn hele leven gewoond. Na mijn middelbare heb ik een jaar in New York gewoond en gewerkt als au pair. Ik zorgde hier voor drie kids van twee, vier en zes jaar oud. Dit was een hele gave ervaring en ik heb hier ontzettend veel geleerd! Momenteel woon ik weer in het mooie Uut maar dan op mezelf. Ik ben ook tweedejaars lid bij roeivereniging Orca en coach hier nu ook een ploegje. Daarnaast houd ik ontzettend veel van uitgaan en dansjes doen (en vind het heel jammer dat we nu niet met z’n allen op donderdag in de tivo kunnen staan) maar ook van spelletjes spelen met mijn huisgenoten.
Als je vragen hebt over onderwijsgerelateerde of carrièregerichte zaken kan je altijd bij mij terecht! Maar ook als je gewoon een gezellig kletspraatje wil maken of een goede discussie wil voeren. Natuurlijk kan je ook altijd mailen naar onderwijs@usocia.nl!


Guilty pleasure: Mamma Mia kijken

Commissaris Extern en Beeldvorming – Miquel Claase

Mijn naam is Miquel, ik ben 22 jaar oud en inmiddels derdejaars sociologiestudent. Ik ben geboren en getogen in Breda, maar heb mijn accent achter me gelaten in het ó zo mooie Brabant. Ik heb eerst het Gymnasium afgerond in Breda en daarna ben ik naar Utrecht gekomen om Economics en Business Economics te gaan studeren. Na een kort avontuur realiseerde ik me dat ik enkel het maatschappelijke aspect van de economie interessant vond, waardoor ik gelukkig bij sociologie ben terechtgekomen. Met vier commissies in twee jaar achter de rug, bedacht ik me dat een bestuursfunctie wellicht iets voor mij zou zijn. Met een achtergrond als muzikant denk ik dat ik als creatieveling compleet op mijn plek zit als Commissaris Extern en Beeldvorming. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om even een mailtje te sturen naar externbeeldvorming@usocia.nl!

Guilty pleasure: urenlang kookfilmpjes van Gordon Ramsay kijken op Youtube