Huidig bestuur

IMG_0197

Voorzitter – Sannah Boersma
Mijn naam is Sannah Boersma, opgegroeid in het prachtige Voorburg (vlakbij Den Haag). Aankomend jaar zal ik de functie van Voorzitter vervullen binnen het 23e bestuur. Twee jaar geleden ben ik naar Utrecht verhuisd om hier Sociologie te studeren. Inmiddels ben ik niet meer uit Utrecht weg te krijgen onder andere door Usocia! Naast het voorzitten van vergaderingen, het behouden van het overzicht en het deelnemen in het Intra Facultair Overleg zal ik dit jaar plaatsnemen in de LESCo en de Jaarboekcommissie. Ook neem ik plaats in het Landelijk Overleg Sociologie. Wanneer ik niet met bestuurszaken bezig ben, vind je me waarschijnlijk in het zwembad of op terras samen met vrienden.

Voor eventuele vragen, een gezellig gesprek, een knuffel, als je iets dwars zit of iets anders kan je mij vaak vinden op de Kamer of bereiken op [email protected].

Secretaris – Leanka Bouman
Mijn naam is Leanka Bouman en dit jaar bekleed in de functie van Secretaris. Ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom in het verre Brabant. Toen ik vorig jaar in Utrecht begon met Sociologie studeren, ben ik dan ook snel verhuisd en ik voel me hier meer dan thuis. Als Secretaris notuleer ik alle (soms wat chaotische) vergaderingen, hou ik mail bij en beheer ik de jaarplanning. Daarnaast zit ik dit jaar in de activiteitencommissie én de studiereiscommissie. Ook ga ik me dit jaar bezig houden met de organisatie van het Landelijk Sociologie Congres en de sportdag. Als ik niet met bestuurstaken of studie bezig ben, kan je me hoogstwaarschijnlijk vinden op een leuk feestje of een borrel. Ik hoop jullie dit jaar allemaal te zien op activiteiten, borrels, of gewoon op de kamer voor een praatje!

Voor vragen kan jullie me altijd bereiken op [email protected]

 

Penningmeester – Daan Verkaik
Mijn naam is Daan Verkaik en dit collegejaar bekleed ik de functie van Penningmeester. Ik ben 20 jaar en opgegroeid in het mooie IJsselstein. Zo ben ik al vanaf jongs af aan bekend met zowel de stad Utrecht als de mooiste voetbalclub van Nederland genaamd FC Utrecht. Als penningmeester zorg ik ervoor dat het geld niet altijd blijft rollen en dat de financiën binnen de vereniging op orde zijn. Daarnaast zit ik als bestuursverantwoordelijke in de Studietripcommissie én de weekendcommissie. Ook ga ik mij dit jaar onder anderen bezig houden met de acquisitie, sportdag en de promotielijn.

Als jullie mij missen, iets willen mededelen of gewoon een vraag hebben kan je mij altijd bereiken op [email protected]

 

Commissaris Onderwijs – Eline Wessels
Mijn naam is Eline Wessels en dit jaar bekleed ik de functie van Commissaris Onderwijs. Ik ben 19 jaar en opgegroeid in Nieuwegein. Al regelmatig kwam ik in het mooie Utrecht. Omdat ik een echte Utrechter ben (nee, niet Utrechtenaar), wilde ik dan ook nergens anders studeren dan in de stad van de Dom. In mijn eerste jaar als sociologiestudent was ik al behoorlijk actief binnen de vereniging en dit jaar besloot ik dan ook te solliciteren voor een functie binnen het bestuur. Mijn functie bestaat uit verschillende taken: het organiseren van open dagen en meeloopdagen, het up-to-date houden van beschikbare stages, het CPI (Contact Persoon Inspraak) en het (mede-)organiseren van de arbeidsmarktoriëntatie zijn een paar voorbeelden. Ook zal ik als bestuursverantwoordelijke aankomend jaar in twee hele leuke commissies plaatsnemen, namelijk de Carrièrecommissie en de Eerstejaarsweekendcommissie.

Mochten jullie een vraag hebben, gewoon iets willen mededelen of een knuffel van mij willen, dan ben ik altijd bereikbaar op [email protected]

 

Commissaris Extern en Beeldvorming – Arvid Torstensson
Mijn naam is Arvid Torstensson en dit jaar zal ik de bestuursfunctie Commissaris Extern en Beeldvorming (CEB) bekleden. Ik ben inmiddels derdejaars sociologiestudent en heb ongeveer twee jaar geleden mijn ouderlijk huis in Haarlem verlaten.  Omdat bijna alle Haarlemmers in Amsterdam gaan studeren, was ik echt op zoek naar een nieuwe (sociale) invulling voor mijn studentenleven. Deze heb ik bij Usocia zeker gevonden! Sinds mijn eerste jaar ben ik actief bij Usocia, heb ik de Batavierenweekendcomissie, de Eerstejaarsweekendcommissie gedaan, en ben ik op bijna elke studiereis of –trip mee geweest. Als CEB heb ik de taak om de posters voor activiteiten te maken en regel ik veel omtrent externe partijen. Daarnaast zal ik aankomend jaar een plaats vervullen in de Feestcommissie, Redactiecommissie, Batavierenweekendcommissie, en de nieuw opgerichte Jaarboekcommissie.

Mocht iemand me heel graag willen bereiken, dan kun je altijd even langs komen op de Usocia-kamer (waar ik het grootste deel van mijn tijd besteed) en anders kan je me mailen op [email protected]!