Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Boeken

!STUDYSTORE STOPT ERMEE!

Op dit moment is de boekenservice niet beschikbaar, aangezien Studystore, bij wie wij onze boeken bestelden, heeft laten weten per direct te stoppen. Op het moment zijn we opzoek naar een nieuwe leverancier. Excuses voor het ongemak! Wel kan het boekenplatform via @usociaboekenplatform nog worden gebruikt!

Boekenservice

Boeken voor je studie aan de FSW kun je het goedkoopst bestellen bij Boekenservice Utrecht. Boekenservice Utrecht biedt voor alle studenten en alle studies van de faculteit gegarandeerd de goedkoopste boeken. Dit kan omdat wij voor de studenten een korting van 10% op Nederlandstalige Boeken en een korting tot 25% op internationale boeken realiseren.

Om je boeken zo goedkoop mogelijk te kunnen bestellen, betaal je één keer 10 euro servicekosten. Vanaf dan ben je boekenlid, en kan je de rest van je studie met maximale korting je boeken bestellen. Er worden boeken aangeboden voor alle bachelors en alle masters van de FSW, dus je kunt echt je hele opleiding gebruik maken van Boekenservice Utrecht.

Je boeken bestel je bij Boekenservice Utrecht per blok. Vier keer per jaar is er een bestelperiode waarin jij je boeken voor het komende blok kunt bestellen. Bestel je boeken voor het volgende blok snel via https://usocia.itdepartment.nl/. Boeken worden altijd bij je thuis bezorgd, je hoeft je dus geen zorgen te maken over ophaaltijden maar makkelijk vanuit huis bestellen en ontvangen.

Voor vragen over de Boekenservice, je bestelling of voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via de mail (info@boekenserviceutrecht.nl).

Boekenplatform

Wij hebben naast de boekenservice ook een boekenplatform op Instagram! Via hier kunnen leden hun boeken die ze niet meer gebruiken aan elkaar doorverkopen, zodat ouderejaars de nog wat kunnen bijverdienen aan hun oude boeken en jongerejaars hun boeken goedkoper kunnen kopen! We zijn te vinden op @usociaboekenplatform!