Studietrip

Studietripcommissie

 

Lieber, lieber Usocianen,

Zie hier de nieuwe Studietripcommissie. Deze emotionele instabiele commissie gaat jullie dit jaar een prachtige vierdaagse trip naar Gdansk voor jullie verzorgen. Maar met wie hebben jullie nou precies het genoegen?

In de rol van Voorzitter hebben de enige echte Fraulein Emma Stöger. Aan haar de zware taak op deze commissie in het gareel te houden, door haar taken bij Veritas en haar verschrikkingen bij de tandarts heen. De rol van Secretaris is dit jaar weer weggelegd voor Lynde. Aangezien deze ex-stuurvrouw vorig jaar in de Studiereiscommissie heeft laten zien dat ze deze aantekeningen perfect kan sturen, vertrouwen wij erop dat zij dit trucje alles behalve verleerd is. Onze lieftallige penningmeester is Marije. Haar altijd – maar dan ook echt altijd – jeugdige enthousiasme, gepaard met haar ervaring en kennis zullen de commissie alleen maar ten goed komen.

Daarnaast hebben we ook nog onze golden haantje Jules. Naast zijn goede looks is hij ook nog eens ervaren in het geven met stadswandelingen met Lynde: wordt het dit jaar weer zo’n feest?. Met Cecille is “ook niks mis”, om het maar in haar oh zo bekende Twentse bewoording te doen. Zij is de bestuursverantwoordelijke en moet ook nog eens een stel grote bergen meeslepen.

Afsluitend verwelkomen wij ook nog twee eerstejaars in de commissie. Als eerst Daan, die zijn rol tijdens de strijd der commissies wel erg goed kon volhouden. Waarschijnlijk was dit allemaal en act, want het is een schat van een jongen, of zat er toch een tosti dwars? En dan als laatst, maar zeker niet als minst, Anneloes: zij heeft al laten zien met iedereen goed overweg te kunnen en de sfeer er goed in te houden. Ook zijn haar make-up skills erg goed. Jules en Daan krijgen er naar verluidt nog steeds complimentjes voor.

Dit belooft natuurlijk alleen maar goeds voor de op voorhand al legendarische reis naar Gdansk. Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

  • Emma Stöger
  • Lynde Lim
  • Marije Jochemsen
  • Anneloes Verwoerd
  • Daan Pruimboom
  • Jules Groot Roessink
  • Cecille van den Akker