Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

COURES

Vacatures

Adviesbureau Nautus

Denk je dat advies geven bij gemeenten over maatschappelijke vraagstukken iets voor jou kan zijn? Neem dan even een kijkje!

Traineeship bij Bursar Society

Bursar is altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten die tegen het eind van hun studie lopen of net aan het begin van hun carrière staan. Neem een kijkje op hun website voor de volledige vacature!

Mediquest

Mediquest helpt mensen aan informatie om weloverwogen te beslissen en op belangrijke momenten keuzes te maken die hun gezondheid en kwaliteit van leven verbeteren. Kijk hier voor de huidige vacatures!

Werken bij Provincie Utrecht

Wil jij je graag inzetten voor een gezonde en duurzame leefomgeving in de provincie Utrecht?Hier vind je de huidige vacatures!

Vacatures bij NJR

De Nationale Jeugdraad zet zich ervoor in om alle jongeren zich thuis te laten voelen en hun stempel op de wereld te laten drukken. Ook jij kan hier deel van uitmaken via de huidige vacatures.

Faculteit Sociale Wetenschappen

Examentraining bij SSL

Lijkt het jou leuk om middelbare scholieren te begeleiden bij hun examens? Kijk dan even bij Stichting Studiebegeleiding Leiden.

Leren voor de Toekomst

Leren voor de Toekomst gaat een einde maken aan kansenongelijkheid in het onderwijs en daar hebben ze trainers voor nodig!

Studenten helpen scholieren

Op zoek naar een baan in het onderwijs? Misschien heb je wat aan een baan als docentassistent of een van de andere vacatures!

LVWB fundraising

Wij zijn LVWB Fundraising en helpen al 20 jaar culturele en maatschappelijke organisaties om hun doelen en ambities te realiseren door goede fondsenwervingsplannen te maken én uit te voeren. Er zijn het hele jaar door lopende vacatures!

Clean Air Nederland

Bij Clean Air Nederland is het doel om heel Nederland rookvrij te krijgen. Hier zitten allerlei interessante bijbaantjes in, van fijnstof meten op terrassen tot een project leiden! Neem snel een kijkje bij de huidige vacatures!