Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Adviseur bij Nautus

Nauturianen werken in dynamische krachtenvelden bij gemeenten
Niet iedereen is in staat om op eigen kracht mee te doen. Gemeenten zijn steeds meer aan zet om juist die mensen de helpende hand te bieden. Het krachtenveld waarin gemeenten opereren maakt dat niet gemakkelijk: nieuwe regels vanuit Den Haag, politiek-bestuurlijke ambities, lokale belangen, wetenschappelijke inzichten, goede (en slechte) praktijken, bezuinigingen of juist extra middelen voor nieuwe taken. Onze bevlogen en energieke Nauturianen gaan deze uitdagingen niet uit de weg!

Nauturianen zijn betrokken en creatieve veranderaars
Wij helpen gemeenten bij het realiseren van succesvolle veranderingen op een betrokken en creatieve manier. Van het maken van goede keuzes, naar implementatie van die keuzes, naar continue verbetering. Wij verbinden inhoud, processen en mensen. En wij weten dat om te zetten in daadkracht. We zoeken actief naar nieuwe wegen, want het kan altijd beter. Wij zijn nieuwsgierig naar iedere uitdaging en naar de drijfveren die erachter schuilgaan. Wij voelen ons verantwoordelijk om die samen met onze opdrachtgevers aan te pakken. Ben je benieuwd naar onze projecten? Die vind je hier.

Wij zoeken nieuwe, ervaren collega’s
Wij zijn op zoek naar adviseurs die ons team kunnen versterken. Daarvoor vragen we een WO-masterdiploma en een rijbewijs B. Ons team is divers, maar wat ons verbindt is dat we ambitieus, ondernemend en communicatief vaardig zijn. Daarnaast werken we graag samen, met elkaar en met onze opdrachtgevers. Herken jij je in deze competenties en heb je (ongeveer) 3 jaar relevante werkervaring bij gemeenten en/of met maatschappelijke vraagstukken? Lees dan snel verder.

Wij hebben nieuwe Nauturianen veel te bieden
Onze bevlogen adviseurs werken in rollen als projectleider, programmamanager of beleidsadviseur. Naarmate je meer ervaring op doet, krijg je ook meer eigen verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan je persoonlijke en professionele groei. We faciliteren deze ontwikkeling via een opleidingsplan met methodische trainingen, collegiale intervisie en inhoudelijke kennissessies. Wekelijks treffen we elkaar op kantoor om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Op deze manier zijn we niet alleen in staat gemeenten te helpen bij nieuwe uitdagingen, maar ook onszelf continu te ontwikkelen. Je mag daarnaast rekenen op een mooi salaris met een Persoonlijk Keuzebudget, ruim aantal vakantiedagen, een variabele winstuitkering en een leaseauto.

Ben jij de nieuwe Nauturiaan die wij zoeken?
Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en stuur je motivatie en je CV naar werving@nautus.nl ter attentie van Iris Weerheijm onder vermelding van ‘Vacature Adviseur’. Laat daarbij duidelijk zien wat jouw werkervaring is met gemeenten en/of maatschappelijke vraagstukken.