Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Sociologie Magazine

Sociologie Magazine
Sociologie Magazine is het tijdschrift om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen in binnen- en buitenland. Het magazine bericht over trends in de sociale wetenschappen door informatieve en opiniërende artikelen over samenleving, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven. Vaste ingrediënten zijn: interviews met prominente sociale wetenschappers, de ins en outs van sociologie-opleidingen aan de verschillende universiteiten en rapportages over controversies in de sociale wetenschap. En tot slot onze vaste rubrieken over de beroepspraktijk, columns, gesignaleerde boeken en ander belangrijk vaknieuws. Sociologie Magazine wil informeren, enthousiasmeren en inspireren. Om zo een impuls te geven aan de cohesie binnen de sociale wetenschap en het profiel van sociale wetenschappers te versterken.

Als lid van Usocia krijg je voor €15 in plaats van €25 een abonnement op Sociologie Magazine. Klik hier voor de kortingscode.

Meer informatie over Sociologie Magazine kun je hier vinden.

 

sociologiemagazine