Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Oxfam Novib Activist Lab x Klimaatrechtvaardigheid

Ben jij geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen of doe jij op jouw manier al iets om de wereld wat groener, inclusiever of eerlijker te maken? Wil je samen met andere jongeren binnen en buiten Nederland je kennis vergroten over het beïnvloeden van beleid, strategisch campagnevoeren en klimaatrechtvaardigheid?

Wat ga je doen? 

Tijdens de praktische cursus van Activist Lab duiken we in de wereld van strategisch campagnevoeren en klimaatrechtvaardigheid. Allereerst, wat is internationale klimaatrechtvaardigheid eigenlijk? Ontdek de ingrediënten van een succesvolle campagne: hoe bereik je de verandering in de wereld die jij wilt bereiken? Hoe doe je dat op een inclusieve manier? De training sluit je af met je eigen (online of offline) actie! Met een actie op Earth Day (22 april) zet je je kennis over klimaatrechtvaardigheid en je campagneskills direct om naar de praktijk.

Reken ook op inspirerende (uitwisselings)sessies met activisten uit o.a. Peru, Libanon en Tanzania!

Wat bieden wij jou?

De kans om je kennis uit te breiden over klimaatrechtvaardigheid en je campagneskills uit te breiden. We bieden je coaching door een Oxfam Novib coach én budget om (met je Activist Lab groepje) een actie op te zetten en uit te voeren. Ook levert Activist Lab je een te gek netwerk op: met andere jongeren in Nederland, met activisten in o.a. Peru, Libanon en Tanzania, en uiteraard medewerkers van Oxfam Novib.

Geïnteresseerd? 
Iedereen van 18 – 30 jaar die in Nederland woont en geïnteresseerd is in maatschappelijke thema’s kan zich aanmelden. Ga jij met ons de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in via 
onze website! Om een inclusief programma aan te bieden is deelname gratis.  

Bekijk onze website voor de data van deze Activist Lab

We hopen tot gauw!

Ps. Is dit niet helemaal jouw thema, of ben je deze data niet beschikbaar? Geen probleem: vul dan hier je naam en e-mailadres in en we houden je op de hoogte van toekomstige edities.