Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

COURES

Bachelorstage

Algemene informatie

Heb je interesse om stage te lopen, maar geen idee hoe dat bij de opleiding Sociologie in elkaar zit? Hier vind je algemene informatie over de mogelijkheden!

Ervaringen van studenten

Benieuwd hoe andere studenten hun stage hebben ervaren? Op deze pagina vind je een overzicht van eerdere stages.

Stage binnen de opleiding

Veel docenten binnen de opleiding bieden de ruimte om als stagiair mee te lopen binnen een onderzoeksproject. Wanneer je dit interessant lijkt kun je direct contact opnemen met een docent die werkt op een terrein dat jou in het bijzonder interesseert of dit kenbaar maken bij de stagecoördinator.

Stage bij de Algemene Rekenkamer

Bij de Algemene Rekenkamer hebben ze vaak stageplekken beschikbaar die interessant kunnen zijn voor sociologen. Meer informatie staat op hun website!

Stage bij Verwey-Jonker

Bij het Verwey-Jonker instituut zoeken ze vaak ondersteuning in onderzoeken die interessant kunnen zijn voor sociologen. Hier vind je de huidige stage vacatures!

Stage bij Avans

Bij Avans hebben ze in principe altijd plek voor studenten die een onderzoeksstage willen lopen. Zie hierbij de algemene vacature met meer informatie!

Stage bij SEOR

docuemnt met staguuh

Stage bij TerInfo

nog even kijken of dit er nog is