Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

COURES

Bachelorstage

Algemene informatie

Heb je interesse om stage te lopen, maar geen idee hoe dat bij de opleiding Sociologie in elkaar zit? Hier vind je algemene informatie over de mogelijkheden!

Ervaringen van studenten

Benieuwd hoe andere studenten hun stage hebben ervaren? Op deze pagina vind je een overzicht van eerdere stages.

Stage binnen de opleiding

Veel docenten binnen de opleiding bieden de ruimte om als stagiair mee te lopen binnen een onderzoeksproject. Wanneer je dit interessant lijkt kun je direct contact opnemen met een docent die werkt op een terrein dat jou in het bijzonder interesseert of dit kenbaar maken bij de stagecoördinator.

Stage bij de Algemene Rekenkamer

Bij de Algemene Rekenkamer hebben ze vaak stageplekken beschikbaar die interessant kunnen zijn voor sociologen. Meer informatie staat op hun website!

Stage bij Verwey-Jonker

Bij het Verwey-Jonker instituut zoeken ze vaak ondersteuning in onderzoeken die interessant kunnen zijn voor sociologen. Hier vind je de huidige stage vacatures!

Stage bij Avans

Bij Avans hebben ze in principe altijd plek voor studenten die een onderzoeksstage willen lopen. Zie hierbij de algemene vacature met meer informatie!

Stage bij Stichting Move

 Stichting Move helpt kinderen hun talenten te ontwikkelen en hun kansen te grijpen! In deze brochure vind je informatie over hun projecten.

Stage bij Let’s Go Africa

Let’s Go Africa geeft stagiairs en vrijwilligers de kans om lokaal een bijdrage te leveren met uitdagende projecten. Lees hier over de huidige projecten!

Stage bij Academie van de Stad

Academie van de Stad zet zich in voor de leefbaarheid en ontwikkeling van de stad! Je komt hier op de pagina met huidige vacatures.

Stage bij Cross Your Borders

Cross Your Borders organiseert interactieve burgerschapsprojecten en wereldse schoolreizen om jongeren te inspireren om betrokken te raken bij de wereld om hen heen. Op deze pagina vind je verschillende stageplekken!

Stage bij SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zie hier de laatste vacatures. Je kan ook altijd mailen voor meer informatie!

Stage bij Ipsos

Ipsos is een internationaal marktonderzoeksbureau, waar in dienst van bedrijven wordt onderzoek wordt gedaan naar o.a. doelgroepen en producten. Er zijn hier altijd stagiairs welkom!

Stage Cultuur Inclusief

Ben jij op zoek naar een stage in de cultuursector? Neem dan een kijkje op de site van Stage Cultuur Inclusief! Hier heb je een overzicht van de vele stagemogelijkheden in deze sector.