Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Stage bij Transgender Netwerk Nederland:  Transgender & Wetenschap

Deadline: geen deadline
Stichting Transgender Netwerk Nederland (TNN) is sinds 2008 de politieke belangenbehartiger van trans personen in Nederland. Het doel van deze organisatie om de sociale acceptatie en emancipatie van transgender personen te bevorderen. Hiervoor ontwikkelen ze  programma’s op het gebied van media, werk, onderwijs, zorg en veiligheid.
TNN zoekt een stagiaire die mee wil werken aan de doelstellingen van TNN. De stage richt zich op de vertaling van nieuwe wetenschappelijke inzichten naar transgender personen en thema’s voor een groter publiek door een reeks interviews te houden met (promotie)onderzoekers in Nederland naar transgender thematieken. De interviews zullen gepubliceerd worden op transgenderinfo.nl.
Heb je vragen, of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Elise van Alphen, directeur Transgender Netwerk Nederland (info@transgendernetwerk.nl).
Zij bijlage voor meer informatie:

Vacature stage Transgender Netwerk Nederland.pdf