Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Jullie weten vast nog wel hoe moeilijk het kan zijn om een mooie studieplanning te maken. Goede informatie over verschillende minors kan hier zeker bij helpen! Usocia organiseert op 2 mei van 17.00-19.00 een Minormarkt in de evenementenruimte van het Langeveld. En wie kan die informatie nu beter geven dan de studenten die de minoren zelf hebben gevolgd? De volgende minors komen reeds aan bod op de minormarkt: Criminologie, Development Geography, B&O, Arbeid zorg en participatie, European Governance, Utrecht Data School, Entrepreneurship en meer. Dus zorg dat je er bij bent, dit zorgt voor een breder beeld van wat je allemaal kan doen in je studie!

Klik op deze link om je in te schrijven.

Omdat de Carrièreweek onderdeel uitmaakt van de WHAT’S NEXT?!, kan je je alleen inschrijven via bovenstaande link. Je kunt je daarnaast inschrijven voor andere (gratis) activiteiten die plaatsvinden tijdens de WHAT’S NEXT?!