Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Er is iets vreselijks gebeurd op de Uithof; de sleutels van de verenigingskamers zijn gestolen. Wij komen er zelf niet uit, dus willen we jullie hulp inschakelen om het op te lossen.
De studenten van de verschillende opleidingen aan de faculteit sociale wetenschappen slaan hun handen ineen om deze misdaad op te lossen. Leden van alle verenigingen van de faculteit zijn welkom! Je kan je alleen inschrijven, maar je mag ook opgeven als duo (schrijf je dan wel allebei apart in).
In groepjes kunnen jullie op zoek gaan naar de dief. Door het oplossen van puzzels komen jullie achter steeds meer informatie. Lukt het jullie om het mysterie op te lossen, de puzzelstukjes aan elkaar te linken en de dief te vangen…?
De zoektocht vindt plaats op 13 januari 2022, om 19:30 uur en via Microsoft Teams. Pak je vergrootglas erbij, schrijf je hier in en vind de boosdoener die alle studenten dupeert!