Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Voor het derde jaar organiseert sociologie lezingen voor alumni. Zo willen we het onderlinge contact tussen de afgestudeerden, het werkveld en de opleiding onderhouden. Hiermee willen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen in en rond het onderzoek van sociologie.

Hierbij nodigen wij u nogmaals van harte uit om de lezing van Prof. Dr. A.(Arnout) van de Rijt bij te wonen op dinsdag 23 mei 2017 in de Senaatszaal van het Academiegebouw te Utrecht.

Wij staan vanaf 19.00 uur klaar om u te verwelkomen. Het programma start om 19.30 uur. Aansluitend aan de lezing is er een borrel waarbij u kunt bijpraten met zowel oud-medestudenten als docenten.

Aanmelden
Wanneer u graag bij deze activiteit aanwezig wilt zijn kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar: sociologie.fss@uu.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam en jaar van afstuderen en nodig vooral ook andere alumni uit uw jaar uit!

Programma

  • 19.00 Ontvangst met koffie en thee
  • 19.30 Welkomstwoord
  • 19.35 Lezing ”Zelfversterkende processen in de samenleving”
  • 20.45 Borrel en afsluiting