Warning: Undefined variable $PRO_VERSION in /customers/7/8/4/usocia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Enter The Wave

Enter The Wave
In de zomer van 2021 zal Enter The Wave weer plaatsvinden. Het event dat de sfeer van een festival en een surfvakantie combineert. In de middag meegaan met de golven en ‘s avonds dansen bij ondergaande zon op de zomerse deuntjes van DJ’s en livebandjes. Alles is voor je geregeld. Zonnebril op, slippers uit en genieten!
Nog nooit gesurft? Geen probleem! Enter The Wave is zowel voor beginnend als meer ervaren surfers.

Als je je inschrijft voor Enter The Wave krijg je als Usocia-lid €25 korting op de vastgestelde prijs. Bij het inschrijven is het dan wel van belang dat je aangeeft dat je via Usocia bij Enter The Wave bent uitgekomen. Dit doe je door bij het inschrijfformulier bij ‘Via wie heb je van Enter The Wave gehoord?’ invult ‘Studievereniging‘ en vervolgens bij ‘Welke studievereniging?’Usocia’ invult. Mail vervolgens jouw inschrijfbevestiging naar info@usocia.nl, en wij zorgen ervoor dat de €25 weer terug wordt gestort op jouw rekening. LET OP: je betaalt in eerste instantie dus wel de volle prijs en de €25 korting krijg je later terug!

Meer informatie over Enter The Wave kun je hier vinden.

enter-the-wave