ProCo

Voor sociologiestudenten
Ben je al sociologiestudent aan de UU en ben je door je oude middelbare school benaderd om iets te vertellen over je studie? Neem dan vooral contact met ons op! Wij kunnen je voorzien van materialen zoals een powerpoint en folders, maar ook tips hoe je je kunt voorbereiden op zo’n presentatie. Je kunt ons bereiken via procosoc@uu.nl of onze socials via SociologieUU.

Voor middelbare scholen
Normaal gesproken faciliteert de opleiding sociologie colleges op middelbare scholen. Omdat op dit moment alles anders is dan normaal kunnen we helaas niet fysiek aanwezig zijn op middelbare scholen. Wel zijn we in staat om op veel manieren flexibel om te gaan met de maatregelen die zijn genomen. Zo is het mogelijk om online meeloopdagen of informatiemarkten te regelen. Als er vraag naar is kunnen we ook altijd voorzien in ander promotiemateriaal.
Heb je behoefte aan meer informatie over een van de mogelijke introducties in sociologie neem vooral contact op met studentambassadeurs via procosoc@uu.nl of onze socials via sociologieUU.

Voor de studiekiezers
Als je nog met vragen zit over sociologie mail dan naar procosoc@uu.nl of een berichtje op Facebook of Instagram onder sociologieUU. Als je behoefte hebt aan informatie over open dagen of meeloopdagen kan je kijken op de socials of kijk op https://www.uu.nl/bachelors/sociologie.

Studentambassadeurs
Ondanks dat de studentambassadeurs niet op de normale manier hun taken uit kunnen voeren is er toch een hele enthousiaste commissie opgestaan. Dit jaar hopen wij een zo realistisch mogelijk beeld te geven van wat het betekent om sociologie te studeren in Utrecht. Ook al zorgt het coronatijdperk niet altijd voor evenveel motivatie toch is het team studentambassadeurs ontzettend gedreven. De groep is erg divers en staat op zijn eigen manier in het leven en in de studie. Als je dus benieuwd bent naar de daadwerkelijke ervaringen van een leuke groep sociologen wees dan niet bang om ons een mailtje te sturen of in onze DMs te sliden. Hopelijk zien we veel van jullie op een open dag of meeloopdag of zelfs volgend jaar op de opleiding.

  • Tijn Deelen
  • Jordi van Toren
  • Marieke Braat
  • Anneloes Krul
  • Karlijn Wielaart
  • Maud Lamain
  • Jop Roeleven
  • Quinte Boven