Gezocht: leiders internationaal zomerkamp CISV

Wie wij zijn
CISV is een internationale organisatie in meer dan 70 landen. Vanuit Nederland gaan elk jaar ongeveer 200 jongeren naar alle uithoeken van de wereld, om daar een aantal weken lang in aanraking te komen met jongeren uit andere culturen. Ons doel is een eerlijke, rechtvaardige en vredevolle wereld. Daarnaast organiseren wij ieder jaar zes programma’s in Nederland waar delegaties van over de hele wereld naartoe komen.

Wat wij zoeken
Omdat sommige van de jongeren die met CISV weg gaan nog maar 11 jaar oud zijn, hebben wij begeleiders nodig. Deze begeleiders hebben een delegatie van vier tot zes deelnemers onder hun hoede en zorgen ervoor dat er activiteiten gepland worden en dat het de deelnemers aan niets ontbreekt.
Daarnaast hebben wij staf nodig voor onze programma’s in Nederland: zij zorgen ervoor dat alle randzaken geregeld worden en dat de internationale deelnemers goed begeleid worden tijdens hun verblijf hier.

Waarom wij jullie mailen
De afgelopen jaren is gebleken dat het grootste gedeelte van onze leiders en staven studenten zijn. Uit allerlei verschillende steden, met allerlei verschillende studierichtingen. Nou zouden wij het ontzettend leuk vinden als daar komend jaar (weer) studenten Sociologie uit Utrecht bij zitten. En wij weten ook: voor actieve, enthousiaste én leuke studenten moet je bij Usocia zijn.

Wat jullie kunnen doen
Wij zouden er heel erg mee geholpen zijn wanneer onze vraag goed verspreid wordt onder studenten. Via nieuwsbrieven, websites, facebook, gedrukte flyers of een extra slide tijdens colleges: het maakt ons niet zo heel veel uit op welke manier. De flyer die hierbij gebruikt kan worden hebben wij aan dit bericht toegevoegd, en de tekst die hierbij gebruikt kan worden is de volgende:

Word staf of leiding bij CISV
CISV is een internationale organisatie in meer dan 70 landen. Ons doel is een eerlijkere en vredevollere wereld, en dat willen wij bereiken door jongeren uit verschillende landen in aanraking met elkaar te brengen. Dus wil jij komende zomer een internationale ervaring opdoen, werken aan je leiderschapskwaliteiten, andere culturen leren kennen, jongeren een fantastisch kamp bezorgen? Aan wat CV building doen en ook nog een ontzettend leuke tijd hebben zonder dat je hier zelf voor hoeft te betalen? Meld je dan aan voor een van de programma’s van CISV! Kijk op cisv.nl/nl/staf-leiding, like ons op facebook.com/CISVNL of mail naar leiding@nl.cisv.org

 

Gezocht leiders internationaal zomerkamp CISV